fbpx

UPISI – LJETNI SEMESTAR 2020

Nikada nije kasno za naučiti novi jezik ili obnoviti znanje starog!

OMNIA Centar za strane jezike nudi vam mogućnost upisa na tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, ruskog, španjolskog, ukrajinskog i hrvatskog jezika za strance.

Tečajevi započinju 10. veljače 2020. godine.

Opći tečajevi obuhvaćaju 70 šk. sati, traju ca. 4 mjeseca i pohađaju se dva puta tjedno po dva šk. sata, dok ubrzani tečaj njemačkog obuhvaća 60 šk. sati, traje ca. 2 mjeseca i pohađa se tri puta tjedno po dva šk. sata.

Osim grupnih tečajeva, u ponudi imamo i individualni tečaj skrojen po vašim željama i potrebama te online tečaj putem posebne aplikacije za sve one koji su knap s vremenom, žele učiti iz udobnosti svoga doma iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva.

Ako se pitate zašto učiti strani jezik u Omniji — nastava temeljena na interaktivnim rješenjima, male grupe od 4 do 7 polaznika, vesela, stručna i mlada ekipa, visoki standardi kvalitete nastave.

Naši tečajevi koncipirani su ujedno tako da vas i pripremaju za polaganje međunarodnih ispita koji su priznati svugdje u svijetu. Također, nudimo i ciljane individualne pripreme za polaganje IETLS, TOEFL, GOETHE.

Ukoliko ste se odlučili za upis, a imate još dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 091/497 5897, 095/233 5001 ili info@omnia-jezici.com.

Vidimo se u Omniji!