Nikada nije kasno za naučiti novi jezik ili obnoviti znanje starog!

OMNIA Centar za strane jezike nudi vam mogućnost upisa na tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, ruskog, španjolskog, ukrajinskog i hrvatskog jezika za strance.

Tečajevi započinju 10. veljače 2020. godine.

Opći tečajevi obuhvaćaju 70 šk. sati, traju ca. 4 mjeseca i pohađaju se dva puta tjedno po dva šk. sata, dok ubrzani tečaj njemačkog obuhvaća 60 šk. sati, traje ca. 2 mjeseca i pohađa se tri puta tjedno po dva šk. sata.

Osim grupnih tečajeva, u ponudi imamo i individualni tečaj skrojen po vašim željama i potrebama te online tečaj putem posebne aplikacije za sve one koji su knap s vremenom, žele učiti iz udobnosti svoga doma iz bilo kojeg dijela Hrvatske ili inozemstva.

Ako se pitate zašto učiti strani jezik u Omniji — nastava temeljena na interaktivnim rješenjima, male grupe od 4 do 7 polaznika, vesela, stručna i mlada ekipa, visoki standardi kvalitete nastave.

Naši tečajevi koncipirani su ujedno tako da vas i pripremaju za polaganje međunarodnih ispita koji su priznati svugdje u svijetu. Također, nudimo i ciljane individualne pripreme za polaganje IETLS, TOEFL, GOETHE.

Ukoliko ste se odlučili za upis, a imate još dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 091/497 5897, 095/233 5001 ili info@omnia-jezici.com.

Vidimo se u Omniji!