Pogledajte 10 razloga zašto učiti strane jezike u Omniji


parallax background

OMNIA Centar za strane jezike

Vaš partner u učenju stranih jezika! Od 2015. godine organiziramo tečajeve stranih jezika, uživo u našim učionicama u centru Rijeke ili online u virtualnim učionicama.

Naša posvećenost pružanju vrhunske nastave i individualnog pristupa svakom polazniku čini nas vodećim izborom za učenje stranih jezika. Bilo da se želite usavršiti u engleskom ili njemačkom jeziku, naučiti poslovni engleski ili njemački jezik, ili pak preferirate online tečajeve jezika, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste postigli svoje jezične ciljeve.

Super simpatične profesorice, pristupačne i odlično objasne. Čak i teško gradivo učine zanimljivim. Plus je i korištenje "pametnih ploča" te kompjutera u učenju tako da polaznici kombiniraju vizualne te slušne... read more

Uroš Surina Avatar Uroš Surina
23. kolovoza 2023.

Pohađao sam njemački jezik kod prof. Sanele te od individualnog pristupa i odvajanju vremena za svakog učenika tečaja, do izlazaka u susret i prilagođavanja svog rasporeda i svog vremena( nerijetko... read more

Karlo Tadic Avatar Karlo Tadic
25. kolovoza 2023.

Naša stručna ekipa nastavnika osigurava visokokvalitetnu nastavu. Digitalni udžbenici i pametne ploče moderniziraju učenje. Učite u našim učionicama u centru Rijeke ili online.

Pružamo individualan pristup svakom polazniku. Nudimo fleksibilne opcije, od grupnih do individualnih tečajeva, omogućujući vam prilagodbu učenja vlastitom ritmu i rasporedu.

Otvorite vrata novim prilikama kroz jezično putovanje s nama. Pregledajte naše programe i krenite na jezičnu avanturu već danas!

Pregledajte našu ponudu programa i pridružite nam se na putovanju u svijet jezika. Svaka avantura započinje prvim korakom, a vaša jezična avantura počinje ovdje!

 
parallax background
 

10 RAZLOGA ZAŠTO UČITI STRANE JEZIKE U OMNIJI

1 Prvi razlog
Prva pametna škola u Rijeci! Prvi smo centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Pametne ploče i projektori te digitalni udžbenici unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh naših polaznika.
2 Drugi razlog
Malene grupe od 4 do 7 polaznika, a ne razredi od 10, 12 pa i više učenika.
3 Treći razlog
Tečajevi po mjeri polaznika i individualizirani pristup - mi se tečajem prilagođavamo vama, a ne vi tečaju.
4 Četvrti razlog
Suvremene metode poučavanja i nastavna pomagala primjerena 21. stoljeću - komunikacijski tečajevi umjesto tradicionalnog školskog gramatičko–prevoditeljskog pristupa učenju jeziku, pametne ploče i interaktivni projektor te pametni stol za djecu umjesto bijele ploče i flomastera, digitalni udžbenici i mnoštvo multimedijalnih sadržaja.
5 Peti razlog
Velik izbor tečajeva - Opći tečajevi za sustavno i temeljito učenje stranog jezika, ubrzani tečajevi za one kojima se žuri, individualni tečajevi u potpunosti prilagođeni vašim potrebama, pripreme za međunarodne ispite koje vam daju alate, vještine i znanja za uspješno polaganje međunarodnih ispita bilo gdje u svijetu.
6 Šesti razlog
Vesela, stručna i mlada ekipa – Naše profesorice i profesori stručnjaci su u svom području, neki su izvorni govornici, a mnogi su živjeli u zemljama govornog područja jezika koji poučavaju. Komunikativni i susretljivi, vole raditi s odraslima, obožavaju rad s djecom.
7 Sedmi razlog
Lokacija i ambijent koji će vaš oduševiti – Naš centar udaljen je 1 minutu hoda od riječkog Korza te 1 minutu hoda od autobusnog kolodvora. Centar je oslikala priznata riječka slikarica Mirna Sišul.
8 Osmi razlog
Nastava je pretvorena u ugodno druženje – naši polaznici aktivni su sudionici, a ne pasivni promatrači koji samo slušaju i ne govore na stranom jeziku. Učimo u ugodnom ambijentu uz šalicu čaja ili kave.
9 Deveti razlog
Sve jezične usluge na jednom mjestu – naše tečajeve za djecu i odrasle mogu pohađati svi članovi obitelji od 4 do 94 godine (uz obiteljski popust od 10% za svakog člana). Kod naših sudskih tumača i prevoditelja možete prevesti dokumente za vas ili vašu tvrtku.
10 Deseti razlog
Visoki standardi kvalitete nastave – Svi naši tečajevi usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za jezike. Redovito anketiramo polaznike o zadovoljstvu našim uslugama i radimo na povećanju kvalitete u svim segmentima. U osmišljavanju tečajeva pratimo najviše europske standarde poučavanja odraslih, slijedimo preporuke Europske komisije, neprestano učimo i napuštamo zastarjele i neefikasne pristupe učenju i poučavanju.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Omnia Jezici: Vaš Partner u Učenju Stranih Jezika