Omnia - centar za strane jezike


Pouzdani i stručni prevoditelji i sudski tumači 

Treba vam pouzdan partner za prevoditeljske usluge i usluge sudskog tumača? Omnia prevoditelji i tumači su vaša sigurna opcija u centru grada. Naš tim stručnjaka za jezike pruža visokokvalitetne usluge prevođenja i tumačenja koje su prilagođene vašim potrebama.

Naša ponuda uključuje:

Precizno prevođenje Naši iskusni prevoditelji osiguravaju precizno prevođenje svih vaših važnih dokumenata i tekstova različitog sadržaja. Bez obzira na jezik i područje, mi vam pružamo profesionalne usluge koje garantiraju dosljednost i kvalitetu.

Stručno tumačenje Naši certificirani sudski tumači su tu da vam pomognu u komunikaciji u pravnom sustavu. S pravnom ekspertizom i jezičnom vještinom, omogućujemo glatku i preciznu komunikaciju u sudskim i pravnim situacijama.

Raznolika područja Bez obzira na industriju kojoj pripadate, mi se prilagođavamo. Od tehničke dokumentacije do marketinških materijala, pravnih dokumenata i medicinske dokumentacije, naši prevoditelji razumiju specifične potrebe različitih sektora.

Nalazimo se u samom centru grada, nedaleko Korza i autobusnog kolodvora na Žabici, što znači da smo lako dostupni i praktični za posjete i konzultacije. Naša predanost kvaliteti i preciznosti čini nas partnerom na kojeg možete računati.

Za sve upite o prijevodima i cijenama obratite nam se na info@omnia-jezici.com

Zatražite ponudu!


Tražite stručan prijevod?


Svoju prednost vidimo u fleksibilnosti, profesionalnosti te poštivanju dogovorenih rokova. Nudimo mogućnost besplatne procjene prijevoda - prenesite svoj tekst koji želite prevesti, pošaljite nam, a mi ćemo vam se javiti u što kraćem roku s ponudom.


    parallax background

    OMNIA, obrt za poduke i prevođenje