Knap si sa vremenom? Upiši UBRZANI TEČAJ NJEMAČKOG!

Što je to ubrzani tečaj njemačkog za početnike?

Ubrzani tečaj njemačkog za početnike namijenjen je osobama od 20 godina nadalje, koji jako malo ili opće ne znaju njemački jezik, a koji žele odseliti u neku od zemalja njemačkog govornog područja, odlaze na studijsku razmjenu ili pak zbog posla moraju savladati neke osnove. U našem Centru svake školske godine upišemo oko 10-ak grupa polaznika koji uspješno savladaju osnove i zahvaljujući tom stečenom znanju spremni su za prve korake u inozemstvu.

Što mogu očekivati od ubrzanog tečaja njemačkog?

Na tečaju je naglasak na komunikaciji, međutim da bi ona bila uspješna i gramatički korektna potrebno je savladati i poneka gramatička pravila njemačkoga jezika. Kroz tečaj proći ćete kroz sva bitnija područja svakodnevnoga života, vježbat ćete pričati, pisati, slušati i razumjeti u različitim situacijama: predstaviti se, pričati sa poznanicima, voditi razgovor u trgovini, snaći se u prometu i sl.

Koje su prednosti ubrzanog tečaja njemačkog jezika?

Učiti sa drugim polaznicima koji imaju iste ili slične ciljeve čini savladavanje stranoga jezika još zanimljivijim, a razmjena iskustava uvijek je dobrodošla. Prednost koju naši dosadašnji polaznici svakako ističu je maksimalno usvajanje gradiva u kratkom vremenu, dakle od početnih riječi Haus, Katze und ich bin… dođemo do slaganja jednostavnih rečenica, razumijevanja kratkih tekstova te malo tečnije komunikacije.

Koliko je polaznika sa mnom na tečaju?

Na tečaju nudimo male grupe do max. 7 polaznika što omogućuje bolji rad sa polaznicima, a i njima ostaje više vremena za verbalnu komunikaciju što je i cilj tečaja – progovoriti njemački jezik.

Koja je dinamika pohađanja tečaja i cijena?

Ubrzani tečaj ide tri puta tjedno po 90 minuta (2 šk.sata), traje 2 mjeseca i cijena je 2.430,00 kn plativo u 4 obroka. 10% popusta odobravamo nezaposlenima, studentima ili na jednokratno plaćanje.

Termini za upise u drugo polugodište 2018. su: utorak i četvrtak od 18,30-20,00 i petak od 17,0-18,30.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite na info@omnia-jezici.com ili na 091 497 5897.

Pratite nas na Facebooku: