Gramatika vam nikada nije bila jača strana? Prijavite se za English Grammar Lab u lipnju – Ponovite glagolska vremena i poboljšajte svoje znanje engleske gramatike!

Ovaj intenzivan petodnevni tečaj dizajniran je kako biste mogli temeljito produbiti svoje znanje engleske gramatike kroz 10 školskih sati podijeljenih u 5 susreta. Tečaj će pokrivati ključne aspekte elementarne engleske gramatike stupnja A1/A2 osiguravajući da steknete čvrste temelje i napredujete u svojim jezičnim vještinama. English Grammar Lab će vam pomoći da svoje vještine podignete na viši nivo, osiguravajući da se vaše riječi čuju i razumiju onako kako želite.

Datumi održavanja: 
17.6.2024.  18.30.- 20.00.
18.6.2024. 18.30.- 20.00.
19.6.2024. 18.30.- 20.00.
20.6.2024. 18.30.- 20.00.
21.6.2024. 18.30.- 20.00.
Trajanje: 
2 školska sata po terminu, ukupno 10 školskih sati raspoređenih u 5 termina
Lokacija: 
OMNIA Centar za strane jezike
, Trpimirova 4, 2. kat
Cijena radionice: 
redovna cijena 170.00€
promo za prijave do 10.6. 150.00€ 
Grupa: 
4 do 7 polaznika
 

Kako će tečaj biti organiziran?
Tečaj će se održavati u našim učionicama te će svaki od pet susreta biti fokusiran na osnovna glagolska vremena:

Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Past Continuous, Present Perfect, Simple Future, Going to + infinitive

Preporučena razina predznanja engleskog jezika za sudjelovanje je A2. Riješite naš test predznanja engleskoga jezika i otkrijte gdje je vaš engleski na ljestvici stupnjeva od A1 do C1.

Sanja Perinić, OMNIA Centar za strane jezike

Voditeljica English Grammar Laba je naša profesorica SANJA PERINIĆ Na nastavi će koristiti interaktivne metode i materijale kako bi učenje bilo zabavno, učinkovito i motivirajuće.


Ako želite osnažiti svoje jezične sposobnosti i stvoriti nove profesionalne i osobne prilike, ne propustite naš English Grammar Lab u lipnju. Kontaktirajte nas kako biste saznali više i osigurali svoje mjesto. Broj mjesta je ograničen, stoga ne čekajte predugo!

Prijavite se danas i osigurajte da vaša komunikacija bude jasna i točna!

  Jako smo zadovoljni sa učiteljicom Sanjom. Sara se u vrlo kratkom roku opustila i progovorila engleski. Thank you

  Nevena Erak Vukas Avatar Nevena Erak Vukas
  16. kolovoza 2023.

  Stručni i kvalitetni uz prekrasan odnos sa djecom. Velika preporuka!

  Snjezana Juricic Avatar Snjezana Juricic
  16. kolovoza 2023.

  1. Što je English Grammar Lab i kome je namijenjen?

  English Grammar Lab je specijalizirani kratki tečaj engleske gramatike koji pruža detaljan uvid u strukturu i pravila engleskog jezika. Namijenjen je učenicima, studentima, profesionalcima i svima koji žele poboljšati svoje gramatičke vještine za akademske, profesionalne ili osobne potrebe.

  2. Koliko traje tečaj i kada počinje?

  Tečaj traje ukupno 10 školskih sati podijeljenih u 5 susreta. Detaljne informacije o datumima i vremenima početka tečaja možete pronaći na našoj web stranici.

  3. Koji materijali su uključeni u tečaj?

  Svi polaznici dobivaju pristup obrazovnim materijalima koji uključuju radne listove i pristup online resursima koji omogućuju dodatno samostalno učenje i praksu.

  4. Tko su predavači na tečaju?

  Voditeljica tečaja je Sanja Perinić, suvlasnica OMNIA Centra za strane jezike i profesorica engleskog jezika sa skoro 20 godina iskustva u poučavanju engleskoga kao stranog jezika.

  5. Kako se mogu prijaviti na tečaj?

  Prijave za tečaj su otvorene na našoj web stranici gdje možete ispuniti prijavni obrazac. Također, možete nas kontaktirati telefonom na +385 95 233 5001 ili na email info@omnia-jezici.com za pomoć u prijavi.

  6. Postoje li posebni uvjeti ili predznanja potrebna za upis na tečaj?

  Za upis na English Grammar Lab preporučljivo je osnovno poznavanje engleskog jezika na A2 razini biste mogli pratiti tečaj i maksimalno iskoristiti sve što on nudi.

  7. Kakve koristi mogu očekivati od tečaja?

  Nakon završetka English Grammar Laba, polaznici će imati znatno poboljšane gramatičke vještine, što će doprinijeti njihovoj sposobnosti preciznijeg izražavanja, boljeg razumijevanja engleskog jezika, i povećati njihovu samopouzdanje u profesionalnim i privatnim komunikacijama.

  8. Postoji li mogućnost online sudjelovanja u tečaju?

  Trenutno, English Grammar Lab se nudi kao tečaj uživo, ali, ovisno o interesu, razmatramo i mogućnosti za online verziju našeg Grammar Laba. Ako ste zainteresirani za online English Grammar Lab, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila info@omnia-jezici.com ili na telefonski broj +385 95 233 5001.