parallax background

 

Na vaše računalo pohranili smo kolačiće (cookies) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se s upotrebom kolačića.

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Kako želimo zaštititi vašu privatnost, ulažemo puno napora da se vaši osobni podaci obrađuju na siguran i povjerljiv način. Obavještavamo vas o našim propisima o zaštiti podataka, kako biste znali točno koje podatke prikupljamo i prosljeđujemo ih dalje, tamo gdje je to potrebno.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačić je kratak tekst koji vašem pregledniku šalje web-lokacija koju ste posjetili. Kolačići se mogu koristiti za mnoge namjene. Pomaže web-lokaciji upamtiti informacije o vašem posjetu, primjerice, vaš odabrani jezik i druge postavke. Isto tako se koriste kako bi se zapamtile vaše postavke sigurnog pretraživanja, kako bismo prebrojili posjetitelje pojedine stranice. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom. Ova web stranica koristi i Google Analytics, web analizu tvrtke Google Inc (“Google”). Google Analytics isto koristi kolačiće, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu i omogućuju analizu upotrebe web stranica. Podaci koje prikupe kolačići u vezi upotreba ove web stranice (uključujući vašu IP adresu ) prenose se Googleovim poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama i tamo su pohranjeni. Google koristi ove informacije za procjenu vašeg korištenja web stranica i sastavljanja izvješća o web aktivnostima za web stranice operatera, kao i za pružanje dodatnih usluga vezanih uz korištenje internetskih stranica i interneta. Međutim, željeli bismo naglasiti da ova stranica koristi Google Analytics s nastavkom “anonymizeIp ()”. Rezultat toga je da su sve IP adrese pohranjene u skraćenom obliku, te se na taj način onemogućuje izravna osobna poveznica koja se odnosi na pohranjene podatke. Google prenosi te podatke trećim osobama, u onoj mjeri u kojoj je to zakonski dopušteno ili trećim osobama za potrebe obrade prikupljenih podataka za Google. Pohranu podataka možete spriječiti postavljanjem softwarea svog preglednika tako da kolačići ne mogu biti instalirani, ali vam skrećemo pozornost na činjenicu da je moguće da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije ove web stranice. Prikupljanje podataka također možete spriječiti instaliranjem dodatka za deaktiviranje preglednika za Google Analytics na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

KOJI SU NAM PODACI POTREBNI?

Vrste informacija koje su nam potrebne ovise o tome kako koristite naše web stranice. Za slanje obrasca upita, potrebno nam je vaše prezime, ime i e-mail adresa kako bismo mogli odgovoriti na vaš upit. Sve informacije koje nam dostavite pohranjujemo na našem poslužitelju. Također pohranjujemo informacija o vašem korištenju naših web stranica za potrebe analize kako bismo za vas mogli optimizirati uslugu na našim web stranicama.

KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Vaše podatke koristimo na sljedeći način :
kako bismo odgovorili na vaše upite
kako bismo optimizirali naše web stranice

JESU LI VAŠI PODACI SIGURNI?

OMNIA Centar za strane jezike jamči da su informacije sigurne. Koristimo odgovarajuće tehničke, elektroničke i organizacijske postupke kako bismo spriječili neovlašten pristup našim web stranicama.

PROSLJEĐIVANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Vaš osobni podaci prosljeđuju se isključivo uz vaš izričit pristanak.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih propisa ili nam želite poslati svoje primjedbe, možete nas kontaktirati na:
OMNIA Centar za strane jezike
Trpimirova 4, 51 000 Rijeka
info@omnia-jezici.com


Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.