parallax background

Tečaj za srednjoškolce


Naši srednjoškolski tečajevi prilagođeni su budućim studentima koji žele studirati u inozemstvu. Učionice su opremljene pametnim pločama i projektorima koji moderniziraju nastavu. Koristimo interaktivne digitalne udžbenike vodećih svjetskih izdavača. Nastava je organizirana u popodnevnim i večernjim terminima tijekom radnih dana te subotom ujutro.

Stručna profesorica, s iznimnim osjećajajem za studente. Sve preporuke!

Alenka Avatar Alenka
16. kolovoza 2023.

Roditelj sam sina koji je pohađao više tečajeva engleskog jezika kod prof. Sanje i upravo je ona zaslužna najvećima dijelom što ima veliko znanje u jeziku. Profesionalna i stručna, uvijek... read more

Petra Radin Avatar Petra Radin
16. kolovoza 2023.

Tečaj za srednjoškolce obuhvaća:

  • Intenzivan program Naš program nudi duboko uranjanje u jezik kroz dinamične vježbe i interakciju na stranom jeziku. Učenici će razviti temeljne jezične vještine - govor, slušanje, čitanje i pisanje.
  • Priprema za međunarodne ispite Uzimajući u obzir važnost međunarodnih ispitnih standarda, naš tečaj nudi i posebne module za pripremu za međunarodne jezične ispite. Pružamo stručno vođenje i resurse koji će osigurati da vaši srednjoškolci budu spremni za ovu važnu prekretnicu.
  • Perspektive studiranja u inozemstvu Ako vaši tinejdžeri razmišljaju o studiranju u inozemstvu, razumijevanje engleskog jezika na dubljem nivou je ključno. Naš tečaj osigurava da učenici ne samo usavrše jezik, već i razviju vještine potrebne za uspješno studiranje na engleskom jeziku.
  • Male grupe Naše grupe imaju maksimalno 7 polaznika, a u prosjeku 4 do 5,  čime održavamo kvalitetu i omogućavamo individualan pristup svakom djetetu. 

Naš tim stručnih nastavnika prilagođava se potrebama svakog učenika kako bi osigurao najbolje rezultate. Opremljeni interaktivnim nastavnim pomagalima i suvremenim tehničkim resursima, osiguravamo poticajno i suvremeno okruženje za učenje.

Pridružite nam se na putovanju jezičnog otkrića i osobnog rasta vašeg tinejdžera!

 

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.