parallax background

Tečaj za srednjoškolce


Naši srednjoškolski tečajevi prilagođeni su budućim studentima koji žele studirati u inozemstvu. Učionice su opremljene pametnim pločama i projektorima koji moderniziraju nastavu. Koristimo interaktivne digitalne udžbenike vodećih svjetskih izdavača. Nastava je organizirana u popodnevnim i večernjim terminima tijekom radnih dana te subotom ujutro.

Dear Omnia! Thank you for the best experience in studying language and studying all together I've had! Tons of fun, laughter and knowledge. Even after studying in a course... read more

Andreas Lenac Avatar Andreas Lenac
30. kolovoza 2019.

Obožavam Omniu, atmosfera je jednostavno toliko opuštena i kreativna ali opet i disciplinara zahvaljujući super-ženama Saneli i Sanji da imate feeling kao da idete u wellness! Prava mala oaza znanja... read more

Ivana Frković Avatar Ivana Frković
30. kolovoza 2020.

Tečaj za srednjoškolce obuhvaća:

  • Intenzivan program Naš program nudi duboko uranjanje u jezik kroz dinamične vježbe i interakciju na stranom jeziku. Učenici će razviti temeljne jezične vještine - govor, slušanje, čitanje i pisanje.
  • Priprema za međunarodne ispite Uzimajući u obzir važnost međunarodnih ispitnih standarda, naš tečaj nudi i posebne module za pripremu za međunarodne jezične ispite. Pružamo stručno vođenje i resurse koji će osigurati da vaši srednjoškolci budu spremni za ovu važnu prekretnicu.
  • Perspektive studiranja u inozemstvu Ako vaši tinejdžeri razmišljaju o studiranju u inozemstvu, razumijevanje engleskog jezika na dubljem nivou je ključno. Naš tečaj osigurava da učenici ne samo usavrše jezik, već i razviju vještine potrebne za uspješno studiranje na engleskom jeziku.
  • Male grupe Naše grupe imaju maksimalno 7 polaznika, a u prosjeku 4 do 5,  čime održavamo kvalitetu i omogućavamo individualan pristup svakom djetetu. 

Naš tim stručnih nastavnika prilagođava se potrebama svakog učenika kako bi osigurao najbolje rezultate. Opremljeni interaktivnim nastavnim pomagalima i suvremenim tehničkim resursima, osiguravamo poticajno i suvremeno okruženje za učenje.

Pridružite nam se na putovanju jezičnog otkrića i osobnog rasta vašeg tinejdžera!

 

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.