parallax background

Tečaj za srednjoškolce


Naši srednjoškolski tečajevi traju 60 sati te nude pripremu za međunarodno priznate ispite. Osim obrazovnog aspekta, tečajevi su prilagođeni budućim studentima koji žele studirati u inozemstvu. Učionice su opremljene pametnim pločama i projektorima koji moderniziraju nastavu. Koristimo interaktivne digitalne udžbenike vodećih svjetskih izdavača. Nastava je organizirana u popodnevnim i večernjim terminima tijekom radnih dana te subotom ujutro.

Već godinama koristimo usluge Centra za strane jezike Omnia. Profesionalnost, stručnost i individualan pristup razlog su zbog kojeg i dalje nastavljamo suradnju.

Željka Velnić Miculinić Avatar Željka Velnić Miculinić
16. kolovoza 2023.

Svakako bih preporucio svima, prije svega zbog strucnog osoblja koje uz puno razumijevanja i strpljenja pomaze u savladavanju vasih prepreka, kao i zbog ugodne atmosfere koja vlada medu osobljem... read more

Tomislav Antolović Avatar Tomislav Antolović
16. kolovoza 2023.

Naši tečajevi jezika za srednjoškolce pružaju vrhunsku obuku koja će djecu pripremiti za jezične izazove budućnosti. Kroz pažljivo osmišljen program, vaši tinejdžeri će osnažiti svoje jezične vještine i samopouzdanje.

Naš tečaj za srednjoškolce obuhvaća:

  • Intenzivan program Naš program nudi duboko uranjanje u jezik kroz dinamične vježbe i interakciju na stranom jeziku. U 60 sati nastave, učenici će razviti temeljne jezične vještine - govor, slušanje, čitanje i pisanje.
  • Priprema za međunarodne ispite Uzimajući u obzir važnost međunarodnih ispitnih standarda, naš tečaj nudi i posebne module za pripremu za međunarodne jezične ispite. Pružamo stručno vođenje i resurse koji će osigurati da vaši srednjoškolci budu spremni za ovu važnu prekretnicu.
  • Perspektive studiranja u inozemstvu Ako vaši tinejdžeri razmišljaju o studiranju u inozemstvu, razumijevanje engleskog jezika na dubljem nivou je ključno. Naš tečaj osigurava da učenici ne samo usavrše jezik, već i razviju vještine potrebne za uspješno studiranje na engleskom jeziku.
  • Male grupe Naše grupe imaju maksimalno 7 polaznika, a u prosjeku 4 do 5,  čime održavamo kvalitetu i omogućavamo individualan pristup svakom djetetu. 

Naš tim stručnih nastavnika prilagođava se potrebama svakog učenika kako bi osigurao najbolje rezultate. Opremljeni interaktivnim nastavnim pomagalima i suvremenim tehničkim resursima, osiguravamo poticajno i suvremeno okruženje za učenje.

Pridružite nam se na putovanju jezičnog otkrića i osobnog rasta vašeg tinejdžera!

 

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.