parallax background

Poduke iz engleskog, njemačkog i hrvatskog jezika u Rijeci

U OMNIA Centru za strane jezike znamo koliko je roditeljima stalo da njihova djeca s lakoćom svladaju gradivo i postignu školski uspjeh. Zato smo osmislili programe poduka koji su namijenjeni školarcima, osnovnoškolcima i srednjoškolcima, kojima je potrebna pomoć u savladavanju školskog gradiva.

Zašto odabrati OMNIA Centar za strane jezike za poduke vašeg djeteta iz engleskog, njemačkog i hrvatskoga jezika?

  1. Stručni predavači: Naš tim čini skupina iskusnih edukatora koji su specijalizirani za rad s djecom i mladima, te imaju dokazane rezultate u podučavanju jezika.
  2. Usmjerenost na rezultate: Naši programi su pažljivo osmišljeni kako bi bili u skladu sa školskim gradivom, s ciljem da vaše dijete postigne najbolje ocjene.
  3. Individualni pristup: Svako dijete je jedinstveno, pa tako prilagođavamo nastavu svakom učeniku posebno, prepoznajući njegove potrebe i jačajući njegove slabosti.

Naša ponuda:

  • Poduke iz engleskog jezika
  • Poduke iz njemačkog jezika
  • Poduke iz hrvatskog jezika
  • Individualni satovi prilagođeni potrebama vašeg djeteta

Cijena školskog sata poduka je 25 EUR.

U OMNIA Centru za strane jezike vaše dijete će dobiti sve potrebne alate i znanje kako bi s lakoćom savladalo jezične izazove i postiglo školski uspjeh.

Za više informacija, obratite nam se na info@omnia-jezici.com ili +385952335001. Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i pružimo najbolju podršku vašem djetetu.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.