Pogledajte 10 razloga zašto učiti strane jezike u Omniji


parallax background

OMNIA Centar za strane jezike prvi je centar u Rijeci, a i u Hrvatskoj, koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Umjesto ploče i flomastera, centar je opremljen interaktivnim pametnim pločama, interaktivnim projektorima te pametnim stolom za djecu, koji unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh naših polaznika.


Centar su 2015. osnovale profesorica engleskog jezika, Sanja Perinić Švorinić i Sanela Murica, profesorica njemačkog jezika.
Profesionalnost, kvaliteta te zadovoljstvo i povjerenje naših polaznika naši su prioriteti. Dobrodošli u svijet interaktivne nastave!

 
parallax background
 

10 RAZLOGA ZAŠTO UČITI STRANE JEZIKE U OMNIJI

1 Prvi razlog
Prva pametna škola u Rijeci! Prvi smo centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Pametne ploče i projektori te digitalni udžbenici unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh naših polaznika.
2 Drugi razlog
Malene grupe od 4 do 7 polaznika, a ne razredi od 10, 12 pa i više učenika.
3 Treći razlog
Tečajevi po mjeri polaznika i individualizirani pristup - mi se tečajem prilagođavamo vama, a ne vi tečaju.
4 Četvrti razlog
Suvremene metode poučavanja i nastavna pomagala primjerena 21. stoljeću - komunikacijski tečajevi umjesto tradicionalnog školskog gramatičko–prevoditeljskog pristupa učenju jeziku, pametne ploče i interaktivni projektor te pametni stol za djecu umjesto bijele ploče i flomastera, digitalni udžbenici i mnoštvo multimedijalnih sadržaja.
5 Peti razlog
Velik izbor tečajeva - Opći tečajevi za sustavno i temeljito učenje stranog jezika, ubrzani tečajevi za one kojima se žuri, individualni tečajevi u potpunosti prilagođeni vašim potrebama, pripreme za međunarodne ispite koje vam daju alate, vještine i znanja za uspješno polaganje međunarodnih ispita bilo gdje u svijetu.
6 Šesti razlog
Vesela, stručna i mlada ekipa – Naše profesorice i profesori stručnjaci su u svom području, neki su izvorni govornici, a mnogi su živjeli u zemljama govornog područja jezika koji poučavaju. Komunikativni i susretljivi, vole raditi s odraslima, obožavaju rad s djecom.
7 Sedmi razlog
Lokacija i ambijent koji će vaš oduševiti – Naš centar udaljen je 1 minutu hoda od riječkog Korza te 1 minutu hoda od autobusnog kolodvora. Centar je oslikala priznata riječka slikarica Mirna Sišul.
8 Osmi razlog
Nastava je pretvorena u ugodno druženje – naši polaznici aktivni su sudionici, a ne pasivni promatrači koji samo slušaju i ne govore na stranom jeziku. Učimo u ugodnom ambijentu uz šalicu čaja ili kave.
9 Deveti razlog
Sve jezične usluge na jednom mjestu – naše tečajeve za djecu i odrasle mogu pohađati svi članovi obitelji od 4 do 94 godine (uz obiteljski popust od 10% za svakog člana). Kod naših sudskih tumača i prevoditelja možete prevesti dokumente za vas ili vašu tvrtku.
10 Deseti razlog
Visoki standardi kvalitete nastave – Svi naši tečajevi usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za jezike. Redovito anketiramo polaznike o zadovoljstvu našim uslugama i radimo na povećanju kvalitete u svim segmentima. U osmišljavanju tečajeva pratimo najviše europske standarde poučavanja odraslih, slijedimo preporuke Europske komisije, neprestano učimo i napuštamo zastarjele i neefikasne pristupe učenju i poučavanju.

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.