parallax background

Tečaj za predškolce


Tečajevi za predškolce sastoje se od 60 školskih sati na kojima djeca uče strani jezik na način prilagođen dobi – kroz igru, pjesmice te uz mnoštvo multimedije. Sve naše grupe su male, do maksimalno 7 djece što omogućava personalizirani pristup i dovoljno pažnje svakom djetetu, U nastavi koristimo digitalne udžbenike i interaktivni pametni stol.

Sve pohvale! Ugodno okruženje, opušten ali vrlo profesionalan pristup.

Masha Lugonja Mohovic Avatar Masha Lugonja Mohovic
16. kolovoza 2023.

Izuzetno zadovoljni tečajem njemačkoga za dijete 11godina. Ugodna radna atmosfera, Sanela pristupačna i ljubazna. Sve pohvale.

jeja * Avatar jeja *
23. kolovoza 2023.

Zašto OMNIA KIDS?

Učenje stranih jezika u ranoj dobi ima brojne prednosti. Naši tečajevi za predškolce dizajnirani su s ciljem poticanja razvoja jezičnih vještina, kognitivnog razvoja i kulturne osviještenosti vašeg djeteta.

    • Rani uvid u višejezičnost Naši programi za predškolce uključuju tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Ovaj rani uvid u različite jezike pomaže djeci da se osjećaju ugodno i znatiželjno u različitim jezičnim sredinama.
    • Interaktivna nastava Nastava je usmjerena na aktivno sudjelovanje djece. Kroz igru, pjesme, priče i kreativne aktivnosti, djeca će se zabavljati dok istovremeno usvajaju nove jezične vještine.
    • Male grupe Naše grupe imaju maksimalno 7 polaznika, a u prosjeku 4 do 5,  čime održavamo kvalitetu i omogućavamo individualan pristup svakom djetetu. 

  • Kvalificirani nastavnici Naši iskusni nastavnici stranih jezika su stručnjaci u podučavanju djece. Pružaju poticajno okruženje i podršku koja omogućuje optimalan jezični napredak.
  • Otvorenost prema različitostima Učenje stranih jezika potiče dječju otvorenost prema različitim kulturama i načinima razmišljanja. To pomaže djetetu da razvije empatiju i razumijevanje različitosti.
  • Priprema za budućnost Poznavanje stranih jezika od najranijih dana priprema djecu za globaliziranu budućnost. To može otvoriti vrata akademskim i profesionalnim prilikama koje će biti dostupne kasnije u životu.

Započnite jezično putovanje vašeg djeteta!

Naš tečaj za predškolce nudi priliku da vaše dijete započne svoje jezično putovanje na pravi način. Učenje jezika treba biti inspirativno i zanimljivo iskustvo, a upravo to omogućavamo u OMNIA Centru za strane jezike. 

Pridružite nam se i zajedno stvorimo čvrst temelj za jezični uspjeh vašeg djeteta.

Roditelj sam sina koji je pohađao više tečajeva engleskog jezika kod prof. Sanje i upravo je ona zaslužna najvećima dijelom što ima veliko znanje u jeziku. Profesionalna i stručna, uvijek... read more

Petra Radin Avatar Petra Radin
16. kolovoza 2023.

Iskusni, stručni predavači sa posebnim pristupom svakom polaznika bili to djeca ili odrasli. Moderno opremljene učionice. Za svaku preporuku. Posebna pohvala učiteljici Sanji.

J. VUKELI. Avatar J. VUKELI.
23. kolovoza 2023.

 

 

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.