parallax background

Tečaj za osnovnoškolce


Tečajevi za osnovnoškolce održavaju se dinamikom dva puta tjedno po jedan školski sat ili jednom tjedno (subotom) po dva školska sata. Učionice su opremljene interaktivnim pametnim pločama i pametnim projektorima. Naše grupe imaju maksimalno 7 polaznika, a u prosjeku 4 do 5,  čime održavamo kvalitetu i omogućavamo individualan pristup svakom djetetu. 

Obožavam Omniu, atmosfera je jednostavno toliko opuštena i kreativna ali opet i disciplinara zahvaljujući super-ženama Saneli i Sanji da imate feeling kao da idete u wellness! Prava mala oaza znanja... read more

Ivana Frković Avatar Ivana Frković
30. kolovoza 2020.

Moje učenje još uvijek traje i mogu reći da sam jako zadovoljna. Tempo rada je prilagođen meni u potpunosti, uz moju učiteljicu Sanelu se osjećam opušteno što je meni... read more

Jelena Kotaran Avatar Jelena Kotaran
23. kolovoza 2023.

OMNIA KIDS  - Mjesto gdje se učenje stranih jezika pretvara u pravu avanturu!

Ako tražite kvalitetne tečajeve stranih jezika za školarce u Rijeci, imamo program prilagođen njihovim potrebama.

Kako naš tečaj za osnovnoškolce može obogatiti jezični razvoj vašeg djeteta:

    • Učenje kroz aktivnosti Naši tečajevi za osnovnoškolce pružaju sveobuhvatan pristup učenju stranih jezika. Kroz raznovrsne aktivnosti, igre i vježbe, vaše dijete ćemo angažirati i poticati njegovu znatiželju za jezikom.
    • Prednost interaktivnih materijala Tečajevi se oslanjaju na interaktivne materijale renomiranih svjetskih izdavača. Ovi digitalni udžbenici omogućuju djeci da se povežu s jezikom kroz zanimljive sadržaje, interaktivne vježbe i realne situacije.
    • Male grupe Naše grupe imaju maksimalno 7 polaznika, a u prosjeku 4 do 5,  čime održavamo kvalitetu i omogućavamo individualan pristup svakom djetetu. 

  • Poticanje konverzacije Učenje jezika nije samo usvajanje gramatike i vokabulara. Naši nastavnici potiču komunikaciju među učenicima kako bi se razvila njihova vještina govora, razumijevanja i izražavanja misli na stranom jeziku.
  • Tehnologija kao pomagač Učimo s tehnologijom koju djeca vole! Naši tečajevi za osnovnoškolce koriste interaktivne digitalne alate i resurse koji dodatno motiviraju i podržavaju njihov jezični napredak.
  • Priprema za školski uspjeh Vještina poznavanja stranog jezika postaje sve važnija u suvremenom svijetu. Naš tečaj za osnovnoškolce ne samo da pruža jezičnu kompetenciju, već i priprema djecu za budući školski uspjeh.
  • Razvijanje samopouzdanja Kroz interaktivnu nastavu i kontinuiranu podršku naših stručnih nastavnika, djeca razvijaju samopouzdanje u korištenju stranog jezika u stvarnim situacijama.

Pridružite nam se!

 

Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.