Upisi u školsku godinu 2018./2019. u tijeku

Započeli su upisi u školsku godinu 2018./2019. u tijeku. U ponudi su engleski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski i ruski jezik za odrasle te engleski, njemački i talijanski jezik za djecu. Nastava počinje u ponedjeljak 17.9.2018., a raspored će biti objavljen uskoro.

Većina tečajeve za odrasle odvija se u poslijepodnevnim i večernjim terminima no ovisno o interesu postoji mogućnost pohađanja tečajeva u jutarnjim terminima. Tečajevi za  odrasle održavaju se dva puta tjedno po dva školska sata, a tečajevi za djecu dva puta tjedno po jedan školski sati ili blok-sat subotom ujutro.

Dječicu primamo već od 4 godine starosti, a gornja granica za dob polaznika ne postoji i svi su dobrodošli!

Osim grupnih, i dalje kod nas možete pohađati i individualne tečajeve jezika prilagođene vašim potrebama.

Na listu čekanja možete se upisati kontaktirajući nas na email info@omnia-jezici.com ili pozivom na brojeve telefona 051/587775, 095/233 5001, 091/497 5897, a mi ćemo vas o rasporedu obavijestiti početkom rujna.

Svim kandidatima preporučujemo besplatno testiranje predznanja i konzultacije prije upisa na tečaj. Naše ljubazne i stručne profesorice rado će vas savjetovati i pomoći vam u odabiru najbolje opcije za vas.

Vidimo se u Omniji!

Pratite nas na Facebooku: