Ljetni tečajevi stranih jezika

Ljetni praznici idealno su vrijeme da naučite ili usavršite strani jezik koji biste željeli, ako za to tijekom godine niste imali vremena. Višak slobodnog vremena iskoristite kako biste uložili u svoje vještine, poboljšali svoje talente te na taj način postali konkurentniji na tržištu. Među popularnijim oblicima ulaganja u svoje znanje i iskustvo svakako se ubrajaju tečajevi stranih jezika, koji su vam preko ljeta dostupni i u našem Centru.

Ljetne ubrzane tečajeve stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski i ruski) moguće je pohađati u grupnom ili individualnom obliku nastave.

Grupni ubrzani ljetni tečaj obuhvaća 50 sati nastave, dinamika je 3 puta tjedno po 90 minuta te iznosi 1.950,00 kn (plativo u 3 obroka po 650,00 kn).

Individualni ljetni tečaj obuhvaća broj sati i dinamiku prema vašim željama i potrebama, ovisno naravno i o cilju koji želite postići; cijena 1 šk. sata iznosi 120,00 kn.

U individualnom obliku tečaja možete preko ljeta pripremiti se i za polaganje jednog od međunarodnih ispita (IELTS, GOETHE, OSD, TOEFL, CILS, DELLE).

Ako niste u mogućnosti nastavu pohađati u našem Centru, tu smo za vas i u virtualnom svijetu putem Skypa. Na taj način možete spojiti ugodno s korisnim pa dok uživate negdje u hladu, u opuštenoj atmosferi možete usvajati novi strani jezik. Cijena 1 šk. sata putem Skypa iznosi 140,00 kn, a za više od 10 šk. sati 120,00 kn.

 

Za dodatna pitanja oko savjetovanja te definiranja vaših ciljeva i programa, možete nam se obratiti na info@omnia-jezici.com ili 587 775.

Pratite nas na Facebooku: