U 2019. odlučite uložiti u svoje znanje!

Nova godina, nove odluke! Zvuči poznato? I tako mnoge odluke donosimo iz godine u godinu na papiru, ali ipak je potrebno malo više truda i akcije da neke zaista zažive.

Većina nas razmišlja o zdravijoj prehrani, gubitku kilograma, odbacivanju poroka i sl., i to je svakako pohvalno, a jeste li razmišljali da uložite u svoje znanje? Ukoliko već dugo niste uložili u svoje znanje, stručnost i poslovne kompetencije onda je pravo vrijeme da to učinite. Jer što je 3,5 mjeseca tečaja u usporedbi sa cijelim životom i novim mogućnostima koje vam može donijeti učenje ili usavršavanje stranoga jezika.

OMNIA Centar za strane jezike nudi vam mogućnost da steknete znanje stranih jezika na dinamičan i moderan način. Kako bismo navedeno mogli omogućiti našim polaznicima, pratimo najnovije trendove u podučavanju stranih jezika, a nezaobilazan korak u tome danas je svakako digitalna nastava. Digitalna nastava logičan je korak naprijed prema kvalitetnijoj nastavi jer i profesorima i polaznicima daje više alata kojima se nastava obogaćuje čime se istovremeno olakšava učenje i dolazi do boljih rezultata.

Tečajevi stranih jezika koje možete pohađati u našoj školi ili online učionici su: engleski, njemački, talijanski i ruski.

Ako vas dosada nismo zainteresirali, možda vas uvjerimo kad kažemo da učenje stranih jezika pomaže da ostanete mentalno fit i zdravi, da proširuje vaš krug prijatelja i poznanika, u poslovnom svijetu otvara sva vrata, a putovanja postaju zanimljivija.  🙂

Za više informacija o tečajevima pišite nam na info@omnia-jezici.com ili zovite na 051/587775.

 

Pratite nas na Facebooku: