OMNIA KIDS: Rani UPISI na dječje tečajeve u školskoj godini 2016./2017.

Školska godina se bliži kraju, ljeto je pred nama, a nakon ljeta čeka nas nova školska godina. Iskoristite mogućnost ranih prijava i već sad prijavite vaše dijete na dječji tečaj engleskog, talijanskog ili njemačkog jezika u centru za strane jezike OMNIA. OMNIA Centar za strane jezike nudi tečajeve za predškolce već od 3 godine, osnovnoškolce i srednjoškolce.

Tečajevi za predškolce sastoje se od 70 školskih sati nastave tijekom cijele školske godine na kojima djeca uče strani jezik na način prilagođen dobi – kroz igru, pjesmice, crtanje. Na nastavi se koriste interaktivni udžbenici renomiranih svjetskih izdavača. Svaki sat je osmišljen tako da djeca uče kroz igru, na zabavan način, a naš centar je jedino mjesto u Hrvatskoj na kojem djeca mogu učiti uz pomoć interaktivnog pametnog stola. Interaktivna površina stola i touch screen omogućuju djeci da uče na zanimljiv i poticajan način. Istovremeno na stolu može raditi osmero djece, bilo u paru ili samostalno. Stol dolazi s 1500 već pripremljenih aktivnost i koristeći ga djeca uče, ali se i sjajno zabavljaju, pritom se družeći i međusobno surađujući.

Tečajevi za osnovnoškolce i srednjoškolce sastoje se od 70 školskih sati nastave tijekom cijele školske godine. Održavaju se dinamikom dva puta tjedno po jedan školski sat ili jednom tjedno (subotom) po dva školska sata. Učionice su opremljene interaktivnim pametnim pločama i pametnim projektorima, koji zamjenjuju klasična nastavna pomagala, ploču i flomaster. Jedini u Rijeci u nastavi koristimo interaktivne udžbenike.  Svi tečajevi strukturirani su tako da ujedno služe i kao priprema za međunarodno priznate Cambridge ispite.

Prijavite se na telefone 051/587 775, 095/233 5001 i 091/497 5897 ili na e-mail info@omnia-jezici.com i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Pratite nas na Facebooku: