Njemački jezik – Odrasli

Tečajevi za odrasle usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za  jezike.  Prvi smo centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Umjesto ploče i flomastera, centar je opremljen interaktivnim pametnim pločama i interaktivnim projektorima, koji unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh polaznika. Tečaj se odvija u malim grupama (do 7 polaznika) što omogućuje kvalitetnije praćenje napredovanja polaznika.

 Opći tečaj – 70 šk. sati (2×2šk.sata) – 2.700 kn (4 obroka po 675 kn)

Opći tečaj jezika usklađen je s Europskim referentnim okvirom za jezike te obuhvaća široki spektar svakodnevnih tema.

Poslovni tečaj – 60 šk. sati (2×2šk.sata) – 3.000 kn (4 obroka po 750 kn)

Poslovni tečaj jezika obuhvaća spektar tema isključivo vezan za međunarodno poslovanje (pisanje i slanje dopisa, vođenje sastanka, telef. razgovora i sl.).

Specijalizirani tečaj (pravo, medicina, stomatologija, turizam; ostali na upit) – 30 šk. sati (2×2šk.sata) – 2.000 kn (2 obroka po 1.000 kn)

Specijalizirani tečaj jezika obuhvaća specifičnu terminologiju i forme određene struke te zahvaljujući jezičnoj kompetenciji olakšava dobivanje posla u inozemstvu.

Language TO GO – 10 šk. sati 650,00 kn

Konverzacijski tečaj jezika koji se održava u ležernoj atmosferi u kafiću u centru grada, 5 puta po 2 školska sata. Preduvjet je da polaznici imaju razinu predznanja jezika B1 da bi mogli sudjelovati na tečaju. Tečaj je podijeljen na tematske cjeline te će polaznici na svakom satu razgovarati o određenoj temi, često potaknuti člancima iz stranih novina ili dnevnim aktualnosti iz svijeta. Ovisno o tome o kojem je jeziku riječ, uključeni su i kulturološki elementi zemalja iz tog govornog područja, npr. od tipične kuhinje do drugih običaja.

Konverzacijski tečaj – 30 šk.sati (2×2šk.sata) – 1.950kn (2 obroka po 975kn)

Koneverzacijski tečaj koji je podijeljen na tematske cjeline i svaki sat razgovara se o određenoj temi (kultura, dnevne aktualnosti iz svijeta i sl.)

Refreshment tečaj – 30 šk.sati (2×2šk. sata) – 1.950kn (2 obroka po 975 kn)

Tečaj za polaznike koji u kraćem roku žele obnoviti odnosno osvježiti znanje

Ubrzani tečaj 60 šk. sati (3×2šk. sata) – 2.300 kn (4 obroka po 575 kn)

Ubrzani tečaj jezika omogućuje vam da u kratkom vremenskom roku dođete do željenog znanja.

3u1 tečaj – 70 šk. sati (4×2šk. sata) – 2.700 kn (2 obroka po 1.350 kn)

Intenzivni tečaj 3u1 namijenjen je prvenstveno klijentima koji planiraju odlazak u inozemstvo, a u paketu dobivaju: intenzivni tečaj jezika, pripremu za razgovor za posao (simulacija razgovora za posao) te po dogovoru prijevod životopisa, ovjera dokumentacije za posao ili za studiranje u inozemstvu.

Individualni tečaj – 1 šk. sat – 120,00 kn

Skype tečaj – 1šk. sat – 140,00 kn (više od 10šk. sati – 120 kn)

Omnia TO GO  – 30 šk. sati – 4.650 kn (plativo u ratama)

Individualni tečaj koji je namijenjen isključivo poslovnim institucijama, menadžerima, bankarima, državnim dužnosnicima koji zbog opisa svojega posla ne mogu pohađati opći tečaj s građanstvom.