MEĐUNARODNO PRIZNATI ISPITI ZA DJECU I MLADE

Ispiti engleskog jezika Cambridge i njemačkog jezika Goethe priznati su u cijelom svijetu te proširuju mogućnosti vašem djetetu kako za studiranje tako i jednoga dana za zaposlenje.

Upravo iz navedenih razloga brojni se učenici i njihovi roditelji odlučuju na polaganje međunarodno priznatih ispita, pogotovo iz engleskoga i njemačkoga jezika.

U našem Centru nudimo djeci pripremne individualne sate i tečajeve iz oba jezika kako bi ih u detalje upoznali s procedurom te načinom polaganja spomenutih ispita.

CAMBRIDGE ISPITI

Kada je riječ o ispitima iz engleskog jezika, pripreme nudimo za sve tri jezične razine za Young Learners (YLE) – A1 STARTERS, A1 MOVERS i A2 FLYERS. Pripreme su namijenjene djeci od 7 do 12 godina i potiču djecu da od rane dobi uče engleski jezik i njeguju pozitivan stav prema jezičnim testovima.

Test obuhvaća četiri jezične vještine: slušanje, čitanje i pisanje te govorenje. Iz svake vještine dijete može osvojiti maksimalno pet štitova, a ispit nije moguće pasti, već se simbolično osvaja određeni broj štitova.

Uz početne stupanje također pripremamo i tinejdžere za KET for Schools A2 (KETfS) i PET for Schools B1 (PETfS). Ispiti se sastoje od četiri vještine, ali je zahtjevnost ispita malo viša, potrebno je razumijeti govorena i pisana priopćenja i upute te reći sugovornicima što misliš o nečemu što si pročitao/la ili čuo/la. i sl.

GOETHE ISPITI

Kada je riječ o ispitima iz njemačkog jezika, pripreme nudimo za  GOETHE ZERTIFIKAT – FIT IN DEUTSCH A1 i GOETHE ZERTIFIKAT – FIN IN DEUTSCH A2. Pripreme su namijenjene djeci od 10 do 16 godina. Ispit se sastoji od četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govorenje (grupni usmeni ispit). Položenim ispitom A1 dokazuješ da znaš postaviti i odgovoriti na jednostavna pitanja, znaš pisati o sebi, možeš razumijeti sadržaje o tebi poznatim temama. Položenim ispitom A2 dokazuješ da možeš razumijeti i koristiti česte izraze, možeš se sporazumijevati u jednostavnim, rutinskim situacijama.

Ako imate dodatna pitanja i zanima vas nešto specifično ili samo želite dodatne informacije o uvjetima i sadržaju ispita, možete nas kontaktirati na info@omnia-jezici.com ili 051/587 775.

 

Pratite nas na Facebooku: